de C@rbeiders

Fleur Arbeider
Qr
van totaal € 100 (662%)

Hoi allemaal!

Voor mij is het heel erg normaal dat ik naar mijn werk fiets, dat ik veel wandel en dat ik sport. Maar voor veel leeftijdsgenoten is dit niet zo vanzelfsprekend. Veel leeftijdsgenoten worden beperkt door een spierziekte en kunnen hierdoor niet bewegen en zijn afhankelijk van andere of van hulpmiddelen. Het onderzoek naar de verschillende spierziektes en de hulpmiddelen kost enorm veel geld.

Spieren voor Spieren wil hier verandering in brengen door structureel onderzoekprojecten te financieren die erop gericht zijn om spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen. Daarom nemen mijn vader en ik donderdag 4 juni 2020 deel aan de Ronde van Oosterberg. Een ronde van 81 KM, van Den Haag naar Utrecht, De Meern. Voor deze fietstocht zoeken wij sponsoren die ons willen steunen. Het leuke hieraan is, dat je zelf mag bepalen hoeveel je doneert! Of je nu 1 euro doneert, 15 of 50 doneert, alles dat binnenkomt is bruikbaar voor onderzoeken of hulpmiddelen.

Mijn vader en ik zijn kei hard aan het trainen en hopen samen met jullie een mooi sponsorbedrag te mogen inzamelen voor een mooi doel! Samen zetten wij gezonde spieren in voor de zwakkere spieren die ons nodig hebben!🤝

Sponsoren kan, geheel vrijblijvend en anoniem, via deze speciaal opgerichte actiepagina.

Liefs,
Cor en Fleur Arbeider ❤️❤️
#samenbundelenweonzekrachten #fietsen #wielrennen #trots

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 14-03-2020 | 10:56
€ 25 23-01-2020 | 11:37
€ 25 22-01-2020 | 21:15 Super goed dat jullie dit gaan doen. Ik zeg Zet hem op, aan je inzet zal het zeker niet liggen.... Enne ik trakteer je op een lekker bakkie koffie als je hem uit fietst 😂.....
€ 10 22-01-2020 | 08:08
€ 75 20-01-2020 | 12:43