Hoe werkt het?

Wil je deelnemen aan de Ronde van Oosterberg?

Meld je dan dan hier aan.

Voor wie?
Ben je betrokken bij Koninklijke Oosterberg bijvoorbeeld als klant, leverancier of medewerker en hou je van fietsen op de racefiets of een lekker stuk wandelen? In mei en juni organiseren we iets moois voor kinderen met een spierziekte! Help jij ook mee? 

Hoe?
Meld je aan voor de Ronde van Oosterberg en fiets of wandel mee. In 7 weken tijd worden er 19 etappes gefietst en 1 gewandeld van Oosterberg vestiging naar Oosterberg vestiging en de etappes bedragen tussen de 80 km en 120 km. De wandeletappe is echter 18 kilometer lang. Bij aankomst op de vestiging zal er een welkomstcomité klaar staan die de helden van die dag binnenhaalt. Aansluitend is er een BBQ met netwerkevent. De definitieve routes en programma's zijn bekend en staan vermeld onder de desbetreffende route op deze website.

Doe mee; individueel of als team
Naast individuele deelname kun je je ook als team inschrijven. Maximaal aantal deelnemers per team is 5, minimaal 2.Schrijf je snel in, want het maximaal aantal deelnemers per etappe is 50.

Steun met jouw deelname kinderen met een spierziekte
Wij moedigen het zeer aan dat iedereen donaties ophaalt voor zijn rit. Moedig al je vrienden, familie, collega’s en buren aan om je te sponsoren voor deze bijzondere fietstocht, zodat we samen alle spierziekten bij kinderen kunnen verslaan. Bij aanmelding betaal je eenmalig €12,50,- inschrijfgeld, dit geld gaat volledig en rechtstreeks naar Spieren voor Spieren.

Spieren voor Spieren
100% van het inschrijfgeld én de sponsorgelden gaat direct naar Spieren voor Spieren, waar zij wetenschappelijk onderzoek mee financieren, sporthulpmiddelen voor kinderen met een spierziekte mee financieren of het Spieren voor Spieren kindercentrum en expertisecentrum ondersteunen om zo de diagnose, behandeling en zorg van kinderen met een spierziekte te verbeteren.

Wanneer?
We starten op 12 mei op onze vestiging in Zevenaar met de eerste fietsetappe en eindigen op 24 juni in Zutphen.

Op 25 juni 2020 is de finaledag met een afsluitende wandeletappe van Zutphen naar Apeldoorn. Alle routes kun je vinden op de overzichtspagina.

Meer weten?
Ga naar de veel gestelde vragen of stel je vraag per mail via marketing@oosterberg.nl / of bel 0575-584099