Informatie

In mei en juni gaan we in onze branche iets moois doen voor kinderen met een spierziekte! Help jij ook mee?

In 7 weken tijd gaan wij 20 etappes fietsen en 1 etappe wandelen van Oosterberg vestiging naar Oosterberg vestiging, met als doel: geld ophalen om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Jij kan hier aan bijdragen! Fiets één of meerdere etappes mee of wandel mee met de afsluitende etappe! Meehelpen door middel van een donatie kan natuurlijk ook! 

Hoe?
De etappes worden veelal met de racefiets gereden van vestiging naar vestiging en bedragen tussen de 80 km en 120 km per etappe. Bij aankomst op de eindbestemming zal er een welkomstcomité klaarstaan die de helden van die dag binnen haalt. Aansluitend is er een BBQ met netwerkevent. Wandel je liever? De afsluitende etappe vindt op 1 juli plaats en gaan wij wandelen van onze vestiging in Zutphen naar ons hoofdkantoor in Apeldoorn.

Inschrijven
Bij aanmelding betaal je eenmalig €12,50,- inschrijfgeld, dit geld gaat, volledig en rechtstreeks, naar Spieren voor Spieren. Daarnaast moedigen wij het zeer aan dat je donaties ophaalt met je deelname. Moedig al je vrienden, familie, collega’s en buren aan om je te sponsoren voor deze bijzondere tour, zodat we samen alle spierziekten bij kinderen kunnen verslaan. Inschrijven kan tot het maximaal aantal deelnemers bereikt is of tot uiterlijk 1 maand voor het begin van een etappe.

Spieren voor Spieren
100% van het inschrijfgeld én de donaties gaat direct naar Spieren voor Spieren, waar zij wetenschappelijk onderzoek mee financieren, sporthulpmiddelen voor kinderen met een spierziekte mee financieren of het Spieren voor Spieren kindercentrum en expertisecentrum ondersteunen om zo de diagnose, behandeling en zorg van kinderen met een spierziekte te verbeteren.

Wanneer?
De fietstour start op 17 mei op onze vestiging in Zevenaar en eindigt op 30 juni op onze vestiging in Zutphen. De laatste etappe is op 1 juli, dan wandelen we van Zutphen naar Apeldoorn.

Bijzonder
Tijdens de tour zullen een aantal kinderen met een spierziekte aanwezig zijn (waaronder Jenell die je ziet in onderstaand filmpje) en hun bijdrage leveren. Alvast kennismaken met een aantal van hen en zien wat het leven met een spierziekte betekent?

Bekijk de video van Jenell: