'Elk kind moet kunnen bewegen!' aldus Dennis Timmer

Normal 69c0833e152fc91b87a619279d2a18a7aeda3e57
22-01-2020 | 10:53

Dennis Timmer, vader van Noah, sporter, installateur en deelnemer met, tot nu toe, de meeste donaties uit het Drentse Norg, fietst ook mee met de Ronde van Oosterberg.

 

Dennis gaat de route van Leeuwarden naar Groningen fietsen, dit vanwege zijn zakenrelatie met de vestiging Groningen. Hij fietst niet alleen voor zijn zoontje Noah, maar voor alle kinderen. ‘Elk kind heeft in mijn ogen ook even veel recht op de hulp van ons voor wie alles wel zo vanzelfsprekend is’, aldus Dennis.

 

Maar hoe krijgt hij dat nou voor elkaar? Al zoveel donaties? En gaat hij nu elke dag met de fiets de klanten langs om alvast te oefenen? Wij waren benieuwd en hebben hem daarom geïnterviewd!

 

Dennis, waarom fiets jij mee met de Ronde van Oosterberg?

Ik sport graag, ik haal hier veel energie en plezier uit en merk altijd weer dat sporten mensen verbindt. Ik gun kinderen dat ook zo van harte, het bewegen, het meedoen in een team, de trots na een prestatie en het verleggen van je grenzen.

 

Jouw slogan is; ‘omdat elk kind moet kunnen bewegen’, waar komt dit vandaan?

Ik heb zelf een zoontje; Noah, hij is een echte buiten jongen en kan geen moment stil zitten. Als ik hem zie sporten en bewegen buiten met zijn vriendjes, op school met gym of met mij op de mountainbike in het bos dan zie ik hem zo genieten. Dit wil je toch graag voor elk kind. Verder denk ik dat door bewegen en sport kinderen tot elkaar komen en wanneer je samen een prestatie neerzet een band ontstaat die je levenslang meeneemt.

 

Je hebt al meer dan € 1.500,- opgehaald, tot hoever ga je? En doe je vaker mee aan acties om het goede doel te steunen?

Ik heb geen specifiek bedrag in mijn hoofd, elke euro is er één en ik hoop er zo veel mogelijk op te halen om bij te kunnen dragen aan een mooie toekomst voor de kinderen. Aan acties heb ik zelf niet eerder actief deelgenomen, ik steun doelen waar ik achter sta wel vaker. Ik denk ook dat je dit soort dingen niet te vaak moet doen.

 

Maar Dennis, fiets je nu elke dag naar de klanten of hoe denk je het in juni vol te gaan houden?

Ik ben toevallig in training voor een andere tocht, aankomende zomer ga ik met drie vrienden en een chauffeur naar de Franse Alpen. Hier fietsen we in etappe vorm in 5 dagen de 9 hoogste Franse Alpen Colls over, waarbij onze zeer gewaardeerde chauffeur elke dag met al onze bagage en tenten voor ons uit rijdt naar de volgende Camping. De rit met Oosterberg van 82 km had voor mij liever één of twee keer zo lang gemogen.

 

Wat vind je van ons initiatief om de Ronde van Oosterberg te organiseren?

Top natuurlijk! Mooi om te zien dat Oosterberg ook maatschappelijk zeer betrokken is en dat Oosterberg zelf ook een forse duit in de zak doet voor alle kosten en om dit mogelijk te maken.

 

Ben je al lang klant van Oosterberg?

Sinds ik in 2015 mijn bedrijf ben begonnen ben ik al klant, daarvoor ook altijd al met tevredenheid aan de balie in Groningen geholpen, dit was dus vanzelfsprekend. Tegenwoordig werk ik vooral veel samen met Oosterberg op het gebied van PV, hierin zijn ze wat mij betreft erg sterk. Snelle afhandeling door Jan de Boer, kwalitatief mooie producten en extra ondersteuning waar nodig door Hadec.

 

Dennis; wat voor bedrijf heb je nou eigenlijk?

IBDT installatiebedrijf D. Timmer is een allround en gecertificeerd installatiebedrijf actief in renovaties, onderhoud, uitbreiding en nieuwbouw op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Als allround installatiebedrijf kun je onder meer bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan installaties op het gebied van gas, water, riolering, elektra, verwarming, ventilatie, dak en zinkwerk en duurzame technieken.

 

Wil jij graag volgen hoeveel Dennis al opgehaald heeft of wil je hem graag steunen door middel van een donatie? Dat kan!

https://www.rondevanoosterberg.nl/actie/dennis-timmer

Wil jij, net als Dennis, ook fietsen of wandelen voor Spieren voor Spieren? Schrijf je dan in!

https://www.rondevanoosterberg.nl/routes/actie-starten