'Elk kind moet kunnen bewegen!' aldus Dennis Timmer

30-06-2022 | 11:34

Dennis Timmer is vader van Noah, installateur én deelnemer met - tot nu toe - de meeste donaties. Hij komt uit het Drentse Norg en vertelt over het hoe en waarom van zijn deelname. 

Dennis fiets de route van Leeuwarden naar Groningen, vanwege zijn zakenrelatie met de vestiging Groningen. Hij fietst niet alleen voor zijn zoontje Noah, maar voor alle kinderen: "Elk kind heeft in mijn ogen evenveel recht op hulp."

 

Dennis, waarom fiets jij mee met de Ronde van Oosterberg?

"Ik sport graag, ik haal hier veel energie en plezier uit en merk altijd weer dat sporten mensen verbindt. Ik gun kinderen dat ook zo van harte, het bewegen, het meedoen in een team, de trots na een prestatie en het verleggen van je grenzen."

 

Jouw slogan is; ‘omdat elk kind moet kunnen bewegen’, waar komt dit vandaan?

"Ik heb zelf een zoontje, Noah. Een echt buitenkind dat geen moment kan stilzitten. Als ik hem zie sporten en bewegen met zijn vriendjes, op school met gym of met mij op de mountainbike in het bos, dan zie ik hem zo genieten. Dit wil je toch graag voor elk kind. Verder denk ik dat door bewegen en sport kinderen tot elkaar komen. Wanneer je samen een prestatie neerzet ontstaat een band die je levenslang meeneemt."

 

Je hebt al meer dan € 1.500 opgehaald. Wat is je streefbedrag? 

"Ik heb geen specifiek bedrag in mijn hoofd. Elke euro is er één en ik hoop er zo veel mogelijk op te halen om bij te kunnen dragen aan een mooie toekomst voor de kinderen."

 

Doe je vaker mee aan acties om het goede doel te steunen?

"Aan acties heb ik zelf niet eerder actief deelgenomen, maar ik steun doelen waar ik achter sta wel vaker. Ik denk ook dat je dit soort dingen niet te vaak moet doen."

 

Hoe gaat het met trainen?

"Ik ben toevallig in training voor een andere tocht. Aankomende zomer ga ik met drie vrienden naar de Franse Alpen. Hier fietsen we in etappevorm in vijf dagen de negen hoogste Franse Alpen Colls over, waarbij onze zeer gewaardeerde chauffeur elke dag met al onze bagage en tenten voor ons uit rijdt naar de volgende camping. De Oosterberg-rit van 82 kilometer had van mij wel één of twee keer zo lang gemogen."

 

Wat vind je van ons initiatief om de Ronde van Oosterberg te organiseren?

"Top natuurlijk! Mooi om te zien dat Oosterberg ook maatschappelijk zeer betrokken is en dat Oosterberg zelf ook een forse duit in de zak doet voor alle kosten en om dit mogelijk te maken."

 

Ben je al lang klant van Oosterberg?

"Sinds ik in 2015 mijn bedrijf ben begonnen ben ik al klant. Daarvoor werd ik in Groningen ook altijd al naar tevredenheid aan de balie geholpen, dus toen ik voor mezelf begon was het voor mij vanzelfsprekend klant bij Oosterberg te worden. Tegenwoordig werk ik vooral veel samen met Oosterberg op het gebied van PV, hierin zijn jullie wat mij betreft erg sterk. Een snelle afhandeling door Jan de Boer, kwalitatief mooie producten en extra ondersteuning waar nodig door Hadec."

 

Wat voor bedrijf heb je eigenlijk?

IBDT installatiebedrijf D. Timmer is een allround en gecertificeerd installatiebedrijf. Actief in renovaties, onderhoud, uitbreiding en nieuwbouw op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Je kunt onder meer bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan installaties op het gebied van gas, water, riolering, elektra, verwarming, ventilatie, dak- en zinkwerk en duurzame technieken."

 

Wil jij graag volgen hoeveel Dennis al opgehaald heeft of wil je hem graag steunen met een donatie? Dat kan!

Wil jij net als Dennis ook fietsen of wandelen voor Spieren voor Spieren? Schrijf je dan in!