Opbrengst Ronde van Oosterberg passeert streefbedrag van € 50.000

14-04-2022 | 08:51

Een fantastische mijlpaal: de opbrengst van de Ronde van Oosterberg passeerde vandaag de grens van € 50.000. Hiermee hebben we ons streefbedrag behaald. We zijn heel erg trots op dit resultaat. En we gaan door! We blijven de komende weken geld inzamelen voor Spieren voor Spieren. Deze mooie organisatie kan alle hulp namelijk heel goed gebruiken.

 

De Ronde Van Oosterberg bestaat uit twintig fietsetappes door Nederland, variërend van 80 tot 130 kilometer, van Oosterberg-vestiging naar -vestiging. De eerste etappe vindt plaats op 17 mei en op 1 juli wordt het evenement afgesloten met een wandeletappe van Zutphen naar Apeldoorn.

 

Spieren voor Spieren

De Ronde van Oosterberg is ontstaan uit liefde voor de fiets, maar ook uit de wens om maatschappelijk iets bij te dragen. Daarom komt de gehele opbrengst ten goede aan stichting Spieren voor Spieren. Deze stichting, die de missie heeft om alle spierziekten bij kinderen te verslaan, financiert wetenschappelijk onderzoek en biedt op diverse manieren ondersteuning bij de diagnose, behandeling en zorg van spierziekten bij kinderen.

 

Draag jij dit evenement een warm hart toe? Doneer dan nu. Het is ook nog mogelijk om deel te nemen aan de Ronde van Oosterberg. Schrijf je in en zamel zo geld in voor Spieren voor Spieren. Alvast bedankt voor jouw bijdrage.