De voorbereiding van… team Van Dorp Zevenaar

20-05-2022 | 11:01

Van Dorp Zevenaar doet met een team van drie man sterk mee aan de Ronde van Oosterberg. Hoe bereiden de medewerkers van de technisch dienstverlener zich voor op ‘hun’ etappe van Kerkrade naari Eindhoven? En hebben ze er al zin in? Teamlid Martin Maatkamp vertelt.

Van Dorp Zevenaar is een nuchtere, sportieve vestiging met een hart voor goede doelen én voor de zaak. Zelf organiseert de vestiging ieder jaar een sportieve relatiedag, waarbij ze samen met relaties gaat wielrennen en mountainbiken. Maar de medewerkers springen ook graag op de fiets tijdens de Ronde van Oosterberg. Martin Maatkamp vertelt: “We werken al een lange tijd samen met Oosterberg en deden al eerder mee aan georganiseerde fietstochten. Het is leuk om elkaar zo ook op een andere manier te leren kennen. Sporten verbindt! Bovendien is er een mooi goed doel gekoppeld aan het evenement.”

Ervaren fietsers

Op 31 mei rijden medewerkers Jeroen Kramp, Bert Arentsen en Martin Maatkamp de 106 kilometer lange etappe van Kerkrade naar Eindhoven. Martin: “Wij houden wel van een uitdaging. Daarom rijden we niet de etappe naar ons eigen Zevenaar, maar kozen we voor de langere etappe naar Eindhoven, die bovendien deels door het Limburgse heuvellandschap voert.”

Het team is al helemaal klaar voor de Ronde van Oosterberg. “Ik ben net terug van een fietsvakantie met vrienden in Spanje”, vertelt Martin. “Hier hebben we in een week tijd meer dan 500 kilometer afgelegd op de fiets. Ook de collega’s waarmee ik de Ronde rijd zitten veel op de fiets. Met de voorbereiding zit het dus wel goed. We hebben er zin in!”

Wil je Van Dorp Zevenaar sponsoren? Kijk op Van Dorp Zevenaar (rondevanoosterberg.nl)