Fietsen voor Spieren voor Spieren: 17 mei t/m 1 juli 2022


In het voorjaar van 2022 is het – na twee jaar wachten – eindelijk zover: dan vindt de eerste editie van de Ronde van Oosterberg plaats. Twintig fietsetappes door Nederland, variërend van 80 tot 130 kilometer, van Oosterberg-vestiging naar vestiging. En ja, de eerste deelnemer met de ambitie álle etappes (samen goed voor 1678 km) te bedwingen, heeft zich al gemeld. 

Stichting Spieren voor Spieren
De Ronde van Oosterberg is ontstaan uit liefde voor de fiets, maar ook uit de wens maatschappelijk iets bij te dragen. Daarom organiseren we de ronde samen met Stichting Spieren voor Spieren. De gehele opbrengst (inschrijfgeld en sponsoring) komt ten goede aan deze stichting, die de missie heeft om alle spierziekten bij kinderen te verslaan.

Sportief én gezellig
Elke etappe begint op de locatie van aankomst, waarna de deelnemers met hun fiets per bus naar de vertreklocatie worden gebracht. De start vindt in de loop van de ochtend plaats, de verwachte finishtijd ligt steeds rond het einde van de middag. Er wordt gefietst in pelotonvorm, met een gemiddelde snelheid tussen de 26 en 28 kilometer per uur. We sluiten elke etappe af met een feestelijke borrel en barbecue bij de vestiging van binnenkomst. 

Afsluitende wandeletappe
Ben je geen fietser, maar wel een wandelaar? Ook dan kun je meedoen aan de Ronde van Oosterberg. Op 1 juli 2022 vindt een afsluitende wandeletappe plaats, van onze vestiging in Zutphen naar ons hoofdkantoor in Apeldoorn. Een mooie route van zo’n 18 kilometer, die net als de fietsetappes feestelijk wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Enthousiast geworden?
Kies je etappe en schrijf je vandaag nog in. 

Borrel en barbecue
Fiets of wandel je niet mee, maar wil je wel graag bij de borrel en barbecue aanwezig zijn? Ook dat kan! Meld je hier dan wel even aan, zodat we zeker weten dat er genoeg te eten en te drinken is. 

Meer weten over Spieren voor Spieren?
In onderstaande video bezoekt Sven Kramer, ambassadeur van de stichting, het Spieren voor Spieren centrum:

 

Lees meer
€ 30.523 opgehaald
Laatste donatie 18-03-2020 | 11:36
€ 23 Robert Aan: Spelsberg, ook voor het goede doel!

Koninklijke Oosterberg B.V.

Koninklijke Oosterberg is één van de snelst groeiende elektrotechnische groothandels van Nederland. Betrokkenheid en zorgen voor elkaar zit in onze genen. Als familiebedrijf werken we door heel Nederland samen met grote, middelgrote en kleine bedrijven, van installateur tot industrie. Professionals die iedere dag weer succesvol willen zijn dus altijd op onze support moeten en kunnen vertrouwen.