Ronde van Oosterberg uitgesteld naar 2022

Normal 1809df9809df04fbd38904276d66bfbac7aac3e7
01-12-2020 | 00:00

De huidige situatie rond het coronavirus heeft ons doen besluiten de Ronde van Oosterberg van 2021 uit te stellen naar 2022. We moeten geduld hebben, maar hebben er vertrouwen en heel veel zin in, om straks, als het weer kan, een geweldig event met elkaar te beleven.

Waarom dit besluit
Wij kijken uit naar een veilige Ronde van Oosterberg, waarbij we gezamenlijk de deelnemers en hun netwerk bij de finish onthalen en dit afsluiten met een mooi feest. Vanwege de huidige situatie en de onduidelijkheid over een vaccin is dit naar alle waarschijnlijkheid niet mogelijk. En vanwege de voorbereidingstijd die nodig is om dit event tot een succes te maken hebben wij daarom nu besloten ook voor 2021 de knoop door te hakken. We schuiven het event een jaar op naar 2022. We vinden het ontzettend jammer, maar zien het op dit moment als de enige juiste beslissing.

Deelname en donaties
Natuurlijk hopen wij dat deelnemers en donateur betrokken blijven. Alleen samen kunnen we spierziekten bij kinderen verslaan. Deelnemers en donaties blijven gewoon staan op www.rondevanoosterberg.nl en komen ten goede aan kinderen met een Spierziekte. Echter begrijpen wij ook dat dit uitstel langer duurt dan gepland. Heeft u of een van uw donateurs vragen over donaties of deelname neem dan contact op met afdeling marketing via marketing@oosterberg.nl

Over de Ronde van Oosterberg
Samen kunnen we helpen om alle spierziekten bij kinderen te verslaan en daarom organiseert Koninklijke Oosterberg samen met Spieren voor Spieren een grootscheepse fiets en wandel tour om geld op te halen voor dit goede doel. In 7 weken tijd worden 19 etappes gefietst door heel Nederland van Oosterberg vestiging naar Oosterberg vestiging, Het betreft routes van gemiddeld 85 kilometer welke worden gefietst met zo'n 26-28 km/u. Wandelen, dat kan ook. Er vindt een afsluitende wandeletappe plaats.